2013. június 1., szombat

Érdemes ellátogatni: Gourmet fesztivál 2013. május 31- június 2.



Érdemes ellátogatni: Gourmet fesztivál 2013. május 31- június 2.

         Ha ínyenc vagy, még a holnapi napon meglátogathatod a Gourmet fesztivált, ahol 3 napon át ínyencségekkel várnak az ország minden tájáról összegyűlt éttermek, pékségek, borászatok, cukrászdák. A belépő 2.900 Ft-ba kerül, amelyért cserébe nem csak bemehetsz a rendezvényre, de egy Spiegelau borospoharat is kapsz, amit aztán megtölthetsz a tokaji Szent Tamás Pincészet MÁD Furmint borával és még egy Good Food Világkonyha Magazint is kapsz. 


         A helyszínen csak Metapay kártyával tudsz fizetni, amit ott tudsz kiváltani. Meglepetésemre nem kérték, hogy töltsünk ki 8 oldalas regisztrációt, csak megkérdezték, hogy mekkora összeget szeretnénk a kártyára rátölteni. A kártyáért 500 Ft-os letéti díjat kell fizetni, amit távozáskor a kártyán maradt összeggel együtt vissza tudsz váltani. Mi azért, biztos, ami biztos, az utolsó fillérig elköltöttük a rátöltött pénzt. A kártyát egyébként meg is tarthatod.
            Ha kilátogatsz, tartalmas és érdekes programokon vehetsz részt, miközben finomabbnál finomabb és különleges ételeket kóstolhatsz.
A bejáratnál megkapott poharaddal végigkóstolhatod az összes borkülönlegességet, amennyiben utána van, aki hazavigyen és bírja a metapay kártyád. A poharat a Miele mosópontjánál mindig tisztára mosathatod. Bízhatsz bennük, a legprofibb gépüket vitték ki a rendezvényre, amellyel gyönyörű tisztára mossák a poharaidat.
          Minden gasztronómiai egységben az alaposan tisztított, csíkmentes ragyogó pohár döntő feltétel. Ez nem csak a jó ízléshez járul hozzá, hanem az igényes, tiszta vendégszeretet látható kifejezése is. A kemény munkanapokban megbízható és professzionális készülék kompromisszum nélküli minőséggel fényesít, és a felhasználónak a gazdaságosság és megbízhatóság maximális kihasználását nyújtja. (www.miele.hu).
        Ha már picit pihennél a sok eszem-iszom után, érdemes ellátogatni a Samsung pultjához, ahol kipróbálhatod a Samsung S4-es telefont. Egy sorsolás keretében megalkothatsz egy gasztronómiai csendéletet, textílek, gyümölcsök, poharak, tálkák, vázák és még sok egyéb dekoráció segítségével, amelyet az új Samsung S4-es telefonnal lefényképezel és a képet E-mailben elküldik neked. Ezzel egy sorsoláson veszel részt, amelyen meg is nyerheted a csodamasinát. 
 


        A Miele és a Mercedes közös pultjánál egy másik játékban vehetsz részt, ahol különböző nyereményeket nyerhetsz a mosogatógép dobból kihúzott szerencseszámmal. Mi egy krémkenő lapátot nyertünk.



         A sorok között sétálva néha az az érzése támad az embernek, hogy nem is a belváros közepén van, hiszen népviseletbe öltözött édes nénikék gyúrják a tésztát és bográcsok egész sorában rotyognak a finom ételek.

        Ha nyitott szemmel jársz, rengeteg dekorációs és kulináris ötletet gyűjthetsz össze. Kézműves dolgokból sincs hiány. Ihatunk a miskolci kézműves sörfőzde különleges söreiből és megkóstolhatjuk a Harrer Cukrászda finomabbnál finomabb kézműves csokijait. A csokiból haza is vittünk, így a különleges élmény még otthon is tartott…..kb. még 15 percig. :-)

szerző: Tinta Krisztina
A szöveg és a fényképek másolása a tulajdonos engedélyével, a forrás link megjelölésével lehetséges. Információ: info@dekoria.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése